Exceptioneel transport

Naamloos-1Onder Exceptioneel Transport verstaan we alle vrachten die langer, breder, hoger en of zwaarder zijn dan de toegestane afmetingen, nl. 16,50 x 2,50 x 4,00 mtr 50 ton. Doordat Exceptioneel Transport altijd de normale maten overschrijdt, gebeurt het vervoer hiervan op open wagens.

Enkele voorbeelden hiervan zijn een 3-assige semi-dieplader, een dubbel uitschuifbare tele-trailer en een 6-assige euro-dieplader. Transporten met een lengte van 40,00 mtr, een breedte van 7,00 mtr en een hoogte van 5,00 mtr met een totaal gewicht van 200 ton, zijn zeker niet alledaags, maar zijn voor ons een uitdaging om van laad- naar losplaats te vervoeren.

Alle bijkomende problemen worden door ons geregeld, en daarbij moet u denken aan het regelen van alle vergunningen, het tijdelijk aanpassen van de infrastructuur, het regelen van politiebegeleidingen en particuliere begeleidingen en tenslotte het transporteren van de vracht zelf. Wij zoeken ten alle tijden voor u de transporteur met de beste kwaliteit/prijs verhouding.